Tulossa: Tallinna lasten kanssa!

tallinna lasten kanssa

Teemme kesäkuussa koko perheen blogimatkan lahden toiselle puolelle ja pääsemme testaamaan, mitä kaikkea Tallinna tarjoaa lapsiperheille.

Tallinna? No ollaanhan me siellä käyty useitakin kertoja lasten kanssa, yleensä kuitenkin ilman mitään sen kummempaa suunniteltua ohjelmaa. Se on ollut sellaista melko päämäärätöntä kiertelyä. Nyt kesäkuussa on toisin: meillä on tiedossa parin päivän tiivis Tallinnan matkaohjelma, joka sisältää jos jonkinlaista hauskaa. Toivottavasti sellaista, jota te lukijatkin perheinenne voisitte innostua kokeilemaan.

Matka toteutetaan yhteistyössä Tallink Silja Linen ja Visit Tallinnan kanssa. Meillä on kuitenkin vapaus kirjoittaa mistä haluamme, ja kaikki blogissa esitetyt mielipiteet ja näkemykset ovat taatusti omiamme. Tämä on tärkeää, jotta te lukijat saatte reissusta todenmukaisen kuvan.

Koska lapsemme ovat jo vähän isompia (7 ja 13 v.), ei kyse ole pelkästään pikkulasten kohteista – vaan sellaisista, joissa aikuinenkin voi hyvällä syyllä käydä ja viihtyä. Pidetään vähän jännitystä yllä eikä paljasteta niitä nyt vielä! Lisäksi luvassa on tietysti risteilytunnelmia.

Tallinnan-matka on kiva lomakauden aloitus. Auli on silloin juuri päättänyt ala-asteen ja Alpo esikoulun. Syksyllä odottavat yläaste ja ekaluokka, mutta niitä ei tarvitse vielä miettiä – ensin nautitaan kesästä. Olisi kiva, jos mahdollisimman moni teistä liittyisi virtuaaliselle matkalle seuraamme. Jos olet kiinnostunut risteilyistä, Tallinnan nähtävyyksistä tai perhematkailusta, ota kanavamme viimeistään nyt seurantaan!

Kokeilemme tällä kertaa vähän uutta lähestymistapaa. Seikkailuamme (ja mahdollisia kommelluksiamme) pääsee seuraamaan ihan tuoreeltaan Matkaston Instagramissa. Heti sen jälkeen postailemme reissun kohokohtia Mangostanian omalle Facebook-sivulle. Viimeisenä mutta tärkeimpänä tulevat tietysti myös ne blogipostaukset tänne Mangostania-blogiin.

Pari muutakin lomareissua on juuri varmistunut. Suosimme kesäisin kotimaata, koska se nyt vaan on niin hieno juuri silloin. Heti Tallinnan-matkan jälkeen vuorossa on viikonloppu Naantalissa, yhdessä suosikkikaupungeistamme, jossa käymme aivan liian harvoin. Loppukesästä alkaa oikein kunnon road trip, kun siirrymme Helsingistä autolla Ylläkselle ja retkeilemme viikon verran Lapin maisemissa. Ja mahtuu siihen väliin varmasti paljon muutakin.

Meille saa mielellään ehdottaa kaikenlaisia käyntikohteita – toteutamme blogiyhteistöitä mahdollisuuksien mukaan. Pyrimme tuottamaan värikästä ja viihdyttävää matkailusisältöä, josta on iloa ja hyötyä mahdollisimman monelle. Toimimme ammattimaisesti reilun pelin hengessä: olen allekirjoittanut PING Helsinki -tapahtuman yhteydessä toukokuussa julkaistun PING Ethics -ohjeistuksen.

Enää ei millään malttaisi odottaa laivan buffaa (kai siellä on graavilohta ja katkarapuja?!) eikä matkaohjelmaa, josta lapset ovat nyt jo useita viikkoja puhuneet. Kerromme pian lisää – oikein ihanaa kesää kaikille ja toivottavasti nähdään!

Terveisin Mangostanian matkaryhmä:

Päivi, Ajay, Auli & Alpo

PS. Loppukevennys. Etsin koneeltani vanhoja kuvia aiheesta ”Tallinna lasten kanssa” ja tajusin, että olemme edellisen kerran olleet Tallinnassa kesäaikaan vuonna 2010 – tällaisen juuri kävelemään oppineen kaverin seurassa! Nyt on vähän eri meininki. 🙂

Tallinna lasten kanssa - muistoja vuodelta 2010.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.