(Sponsored video) Ikuisuuskysymys: mistä rahaa seuraavaan reissuun?

Norwegian Reward CashPoints

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ. Jään mielenkiinnolla odottelemaan, kuinka Norwegianin CashPoint-pisteet muuttuvat uusiksi matkoiksi! 

Ainahan se on mielessä: milloin pääsee taas matkalle? Matkakuume tekee elämästä jatkuvaa säästämistä, jotta jossakin vaiheessa olisi taas mahdollista toteuttaa unelmiaan. Siksi kaikki vinkit, joilla voi kerryttää seuraavan matkan kassaa, ovat aina tervetulleita. Rahan säästäminen (ja ennen kaikkea tienaaminen!) on tietysti oleellista, mutta lisäksi on olemassa erilaisia kanta-asiakasohjelmia, jotka voivat auttaa pääsemään tavoitteisiin vähän nopeammin.

Olen itse rekisteröitynyt jokin aika sitten Norwegianin kanta-asiakasohjelmaan (), sillä lentojen varaaminen kyseiseltä yhtiöltä on jo pari kertaa ollut tosi hilkulla. Jos niin olisi käynyt, olisin tottakai halunnut ottaa lennoista pisteet – CashPointsit – kotiin. Harmi kyllä niitä ei ole vielä kertynyt, sillä esim. nyt viimeksi Roomaan mennessä Norwegianilla ei ollut paikkoja haluamillemme lennoille.

Nyt olikin iloinen yllätys huomata, että CashPointseja saadakseen ei olekaan pakko lentää! On monia muitakin tapoja saada pisteitä, joita voi sitten jossakin vaiheessa käyttää lentovarauksiin Norwegianilla.

Tällä hetkellä CashPoint-pisteitä saa ainakin näistä:

 • Sector Alarm (kodin hälytysjärjestelmä) – 1000 pistettä uusista tilauksista
 • TableOnline (pöytävarauksia ravintoloihin Suomessa ja Virossa) – 8 pistettä/varaus
 • Kotimaan Energia (sähkösopimus) – 400 pistettä
 • GetYourGuide (sivusto ja sovellus, jonka kautta voi varata lippuja nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin ympäri maailmaa) – pisteitä 5% kokonaissummasta
 • Lounge Pass (yli 400 VIP-loungea 80 maassa ja 250 lentoasemalla ympäri maailmaa) – pisteitä 8% kokonaissummasta
 • Flypark (lentopysäköinti) – pisteitä 15% kokonaissummasta, kun pysäköi Flypark Helsinki-Vantaalla
 • Car Rental (autonvuokraus) – Ranskassa, Italiassa ja Yhdysvalloissa pisteitä 3%, muualla maailmassa 5% kokonaissummasta
 • Arlanda Express (Tukholman keskustan ja Arlandan lentokentän välillä) – pisteitä 4% kokonaissummasta
 • Norwegian Hotels (yli 300 000 hotellia yli 60 maassa; Palvelun tuottaa Hotels.com) – pisteitä 5% kokonaissummasta
 • BLOC Hotels – pisteitä 12% kokonaissummasta, kun varaa huoneen BLOC Hotel London Gatwickista
 • Rocketmiles (hotellivaraukset) – 300 pistettä ensimmäisestä varauksesta sekä 100–1000 pistettä/yö
 • LensWay – Piilolinssit ja aurinkolasit: 10% alennusta + pisteitä 10% kokonaissummasta. Silmälasit: pisteitä 20% kokonaissummasta.

löytyy tarkempaa tietoa Norwegian Reward -jäseneduista.

Ihan kaikkia palveluita emme todennäköisesti tule hyödyntämään, mutta listalla on muutamia, joista kannattaa ottaa pisteet talteen. Eniten itseäni kiinnostaa Norwegian Hotels. Kävin testaamassa!

Norwegian Hotels (Hotels.com) – CashPoint-pisteitä hotellivarauksista

Lähdemme syksyllä reiluksi pariksi viikoksi Balille, joten hotellien varaaminen on pian ajankohtaista. Testasin jo valmiiksi , joka on periaatteessa samanlainen kuin Hotels.comin oma sivusto. Hain molemmilta sivustoilta samanaikaisesti samoilla hakukriteereillä hotelleja Balin Ubudista.

Hakutulokset näyttivät identtisiltä – erotuksena se, että Norwegian Hotelsissa jokaisen hotellin kohdalla lukee ”Ansaitse 5% CashPoint-pisteitä”. (Tottakai haluan ne!)

Yhden toisenkin eron tosin huomasin: kaikkien hotellien hinta ei ole Norwegian Hotelsin puolella sama kuin Hotels.comissa. Jotkut hotellit ovat Hotels.comissa pari euroa halvempia, joten näyttäisi siltä, että niiden kohdalla CashPoint-pisteet menevät pitkälti hinnanerotuksen maksamiseen. Toisissa hinta on kuitenkin sama. Aion siis varata Balin hotellit siten, että pidän molemmat sivut auki. Nappaan Norwegian Hotelsista ne, joista saan pointsit kotiin samalla hintaa. Kun matkailusta on kyse, on otettava kaikki keinot käyttöön maksimoidakseen hyödyn. 😉

Hotellivaraukset ovat melko nopea tapa kerätä pisteitä, sillä hotellit tulevat usein kalliimmaksi kuin lennot. Esim. Rooman lennot maksoivat yhteensä noin 400€, mutta hotellit yli 700€. Siitähän olisi tullut jo ihan kiva raha, jos olisin tajunnut varata hotellit Norwegian Rewardin kautta.

Ravintoloiden pöytävarauksiakin saattaisin kokeilla pisteidenkeräilymielessä: se ei maksa mitään. FlyParkia käytämme joskus, jos auto pitää jättää kentälle matkan ajaksi. Hyvä siis tietää, että siitäkin tulee CashPointseja. Lisäksi kiinnostaisi testata GetYourGuide-sovellusta, mikäli jossain päin maailmaa päädymme hyödyntämään sen kautta löytyvää retkitarjontaa.

Vielä on pitkä matka siihen, että lentäisimme pelkillä pisteillä (keräilyhän on vasta alkamassa). Uskon, että jossakin vaiheessa matkustamme Norwegianilla – sen verran hyviä tarjouksia yhtiöllä on viime aikoina ollut, ja kohdetarjontakin näyttää kasvavan mukavasti. Kun hyppäämme Norskin kyytiin, hyödynnämme tietenkin keräämämme pisteet. Saa nähdä, paljonko niitä on siihen mennessä kertynyt.

Lisäksi mietin edelleen, kannattaisiko hankkia Norwegianin luottokortti ja kerätä pisteitä myös sitä kautta (1% kaikista tavaraostoista). Ehkä lopulta pääsisimme vaikka tuonne Barcelonaan, jossa nyt niin moni tuntuu käyvän. (Tsekkaa Norwegianin video ja virittäydy tunnelmaan.) 🙂

Postaus on toteutettu yhteistyössä  kanssa, mutta mietteet ovat aivan omiani. Katso edellinen yhteistyöpostaus täältä.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.