Uusi matkablogi – tervetuloa Mangostaniaan!

Nyt kyllä vähän jännittää. Vaikka olen jo vuosia julkaissut verkkolehteä ja bloggaillutkin, ei minulla ole ollut omaa, henkilökohtaista matkablogia. Nyt on – tervetuloa Mangostaniaan!

Tammikuussa 2012 perustin Matkaston, kulttuureista ja matkailusta kertovan verkkolehden. Matkaston taival jatkuu edelleen – lehdessä keskitytään laadukkaaseen, hitaaseen sisältöön, ja olen todella iloinen siitä, että mukana on ollut niin paljon innostuneita kirjoittajia!

Marraskuussa 2012 avasin Matkaston yhteyteen blogin, Matkasto Liven, jonka tarkoituksena oli välittää kirjoittajien kuulumisia maailmalta aina silloin, kun joku sattuisi reissuun lähtemään. Matkasto Livessä minäkin olen kertonut perheemme matkoista mm. Intiassa, Thaimaassa ja Kreikassa.

Miksi siis perustin nyt oman blogin, Mangostanian?

Matkasto Liven konsepti on melko rajattu – pääosassa ovat matkat. Blogi sopii yksittäisestä reissusta kertomiseen, sillä postaukset ilmestyvät matkan nimeä kantavina ”sarjoina”. Kun reissu loppuu, sarjakin loppuu – ja uusi alkaa, kun alkaa. Tämä on toiminut hyvin, mutta minulla on kuitenkin ollut jatkuva tunne siitä, että haluaisin kirjoittaa muutakin – sellaista, johon Matkasto Live ei anna tilaa.

Matkasto Livessä on loistavia kirjoittajia kertomassa niin ihmeellisistä seikkailuista, että otan heidän postauksiaan ja kuviaan vastaan henkeäni haukkoen – blogissa on mm. kiivetty Himalajalla ja sukellettu mannerlaattojen välissä. Se on niin hienoa, että se riittää. En halua sotkea blogivirtaa omilla höpinöilläni, eikä minua siellä sitäpaitsi mihinkään enää tarvita! 😉

Jätän siis Matkasto Liven areenaksi muille kirjoittajille kertoa reissuistaan silloin, kun he reissuun lähtevät. Omat postaukseni alkavat jatkossa ilmestyä täällä Mangostanian auringon alla. Molemmat blogit kuuluvat verkkolehti Matkastoon ja niitä voi seurata Matkaston sosiaalisen median kautta – Facebookissa, Twitterissä ja Google Plussassa.

Täällä Mangostaniassa kirjoitan paitsi tekemistäni matkoista, myös elämästä, maailmasta ja matkailusta yleisemmällä tasolla – ja voin päästää lukijan hieman lähemmäs itseäni. Tämä on siis matkablogi sanan perinteisemmässä mielessä – henkilökohtainen ja vapaamuotoinen.

Jos haluat tietää, mikä ihme on Mangostania – se selviää täältä.

Yksi media, Matkasto, johon kuuluu verkkolehti ja kaksi blogia. Eiköhän me näillä mennä. Vanhat lukijat, toivottavasti pysytte mukana seikkailuissa ja löydätte tienne myös tänne Mangostanian puolelle. Ja uudet lukijat, sydämellisesti tervetuloa seuraamaan sekä tätä blogia että kaikkia muitakin Matkaston kanavia. Seikkaillaan yhdessä!

– Päivi –

PS. En voi olla hehkuttamatta, että olen kohta lähdössä MEKSIKOON! Luvassa siis paljon postauksia Jukatanin niemimaalta. Jos seuraat Matkastoa, kuulet niistä varmasti. 😉

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.