Mangostania meni Facebookiin

Jes! Tälläkin matkablogilla on nyt ihan oma Facebook-sivu!

Mangostanian postauksia on blogin alusta eli maaliskuusta 2015 saakka pyöritetty Matkaston sosiaalisen median kautta, koska blogilla ei ole ollut omaa sivua Facebookissa. Tämä oli aluksi ihan OK, mutta nyt jo pitemmän aikaa on tuntunut siltä, että myös Mangostania tarvitsisi oman kanavansa.

Tadaa, uusi Facebook-sivu löytyy täältä!

Blogijuttuja on tarkoitus julkaista edelleen myös Matkaston Facebook-sivun kautta silloin, kun ne sopivat lehden aiheisiin ja tyyliin. Yhä useammin on kuitenkin alkanut tuntua, etteivät välttämättä sovi. Perus-matkailupostaukset tottakai menevät, mutta sitten olisi kaikenlaista muutakin sanottavaa.

Ehkä vielä tärkeämpi syy on se, että olen kokenut (pää)toimittajan ja bloggaajan roolit aika erillisinä. On hankalaa olla molempia samassa paikassa. Matkastossa (ja sen Facebook-sivulla) yritän olla toimittaja ja Mangostaniassa bloggaaja. Ihan tarkkaa rajaa en aina osaa näiden välille vetää, mutta ainakin periaatteessa olen asian tähän tapaan mielessäni ajatellut.

Päivitän Mangostanian Facebook-sivua henkilökohtaisemmalla otteella kuin Matkaston, ja sen kautta pääset kurkistamaan myös ns. kulissien taakse. Nyt ensimmäisenä iltana Mangostanian sivulla on jo kymmeniä seuraajia, mikä tuntuu upealta. Kiitos – ja tervetuloa! Toivottavasti viihdytte!

Sen verran voin tässä vaiheessa paljastaa, että meillä on juuri suunnitteilla vähän isompi reissu ”niin pitkälle kuin pippuri kasvaa”. Kohde paljastuu aivan kohta. Toivottavasti mahdollisimman moni on mukana seuraamassa matkamme suunnittelua ja toteutusta – myös uuden Facebook-sivun kautta! 🙂

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.